Het klinkt misschien cliché, maar jouw bruiloft moet toch het allermooiste, allertofste en meest romantische feest ooit worden?

Get Hitched zorgt voor de mooiste decoratie in allerlei stijlen, die jij kunt gebruiken om jouw bruiloft persoonlijk te maken. Houden jij en jouw partner van een Bohemian style, Vintage of gaan jullie voor Industrial chique? Bij ons is van alles te vinden en met elkaar te combineren.
Laten jullie de styling liever aan twee meiden over die dat met alle liefde voor jullie willen doen? We love it, dus wie weet kunnen wij op jullie grote dag iets voor jullie betekenen.

Let’s Get Hitched!

 


 

Wie zijn Linda en Karien?

Linda is een energieke, creatieve duizenpoot. Niets is haar te gek en ze is altijd overal voor in. Een webshop met te gekke trouwdecoratie beginnen naast een fulltime baan en een mooie zwangere buik? Waarom niet!

Al sinds de middelbare school zijn wij vriendinnen. Het vertrouwen is er dan ook voor de volle 100%. We hebben dezelfde interesses; kleding, styling en reizen. Kom je in Linda’s huis dan lijkt het of je een fijne woonwinkel instapt. Over ieder detail is nagedacht, mooie warme kleuren en prachtige accessoires. Alles tot 1 mooi geheel gestyled. Linda’s kledingkast is een grote ontploffing van de meeste hippe kledingstukken en accessoires. Van pailletten tot crop tops tot plissérokken. Net gezien op Pinterest? Linda heeft het al gescoord. Samen met haar lieve vriend heeft ze al heel wat mooie plekjes op deze aardbol gezien. En nu wordt bijna hun liefdesbaby geboren. Zooooo spannend en leuk!

Een betere ceremoniemeester kon ik me niet wensen op mijn bruiloft. We waren zo’n goed team. Tijd om samen toffe bruiloftsdecoratie te gaan verzamelen voor al die lieve bruidsparen in Nederland. Let’s get hitched!!

-Karien –

 


Onze opslag

Get Hitched is gevestigd in het oosten van het land. Wij zijn onderdeel van Lesli b.v. dit geeft ons veel vertrouwen en zekerheid. Lesli gaat al heel wat jaartjes mee. Zij zijn een familiebedrijf gericht op twee seizoensgebonden producten. Tuin,- en terrasaankleding en vuurwerk. Het pand en daarmee de opslag is gevestigd in Lichtenvoorde; een prachtig dorp in de Achterhoek.

 


Samenwerking

Wij werken onder andere samen met een erg toffe meubel in- verkoper. De mooiste brocante en industriële meubels stonden tot onze beschikking tijdens deze fotoshoot van onze producten. Ben je nieuwsgierig geworden naar Depot09? Kijk op facebook of stuur ze een mailtje: depot09aalten@gmail.com